Ворог Путіна обурив соцмережі словами про померлого Чуркіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Ворог Путіна обурив соцмережі словами про померлого Чуркіна

Ворог Путіна обурив соцмережі словами про померлого Чуркіна
Джерело:  online.ua

У мережі обурені реакцією російського опозиціонера Михайла Ходорковського на смерть путінського пропагандиста, представника РФ в ООН Віталія Чуркіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.

Читайте також: Смерть Чуркіна: український священик яскраво розповів про Страшний суд

Кримський журналіст Айдер Муджабаєв, глава кримскоготатарского каналу ATR, з обуренням вказав на своїй сторінці в соцмережі на реакцію Ходорковського, який вважає Путіна своїм ворогом.
"Опозиція Путіну зовсім не сидить склавши руки. При кожному зручному випадку вона бере в руки лопату і риє собі нове дно", - написав він.


Також відреагував на публікацію Ходорковського і російського історика Андрія Зубова і ізраїльський блогер і громадський активіст Карл Волох.


Користувачі прокоментували публікації Волоха і Муджабаєва.
Halyna Yarema: Чикатило теж ходив в школу і був чиїмось однокласником...
Irina Vasilyeva: Ходорковський людина сформована тією системою, системою, що виросла на розпаді, жорстокому паюванні власності, звичках жити за поняттями і підминати закон під себе. Це людина сильної волі і розуму. За духом своїм він імперець, і на людей дивиться так, як дивився в молодості: професіонал - значить молодець. Сурков (Кадиров) теж у нього починав. Цілком професійний мерзотник вийшов.
Natasha Gomelski: Був би гідною людиною, пішов би у відставку, замість того, щоб захищати вбивць з трибуни ООН. Дивна смерть для 64-річного чоловіка, який регулярно перевірявся у лікарів. Особливо те, що він помер саме в консульстві. Значить, ніхто з американців до тіла допущений не буде, ніякого розслідування, не як з іншим вірним служкою, що помер дуже невдало в готелі. Відвезуть до Росії і розмова закінчена.
Yuriy Nezhyva Якийсь набутий від совка стокгольмський синдром у російської опозиції.


Віталій Чуркін помер 20 лютого в Нью-Йорку через проблеми з серцем. Повідомлялося, що постпредові стало зле в будівлі дипломатичного відомства Росії в Нью-Йорку, після чого йому зробили штучне дихання і госпіталізували, проте дипломат помер о 18:00 за Києвом.
Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін глибоко співчуває через смерть постпреда РФ в ООН Віталія Чуркіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?