Вороги здружилися: розвідка США повідомила тривожні новини
Категорія
Політика
Дата публікації

Вороги здружилися: розвідка США повідомила тривожні новини

Вороги здружилися: розвідка США повідомила тривожні новини
Джерело:  online.ua

Директор Національної розвідки США Ден Коутс на засіданні комітету Сенатy заявив. що Росія і Китай становлять найбільшу загрозу шпигунства і кібератак проти Сполучених Штатів і нині мають найтепліші двосторонні відносини за останні десятиліття, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Відносини Москви з Пекіном ближчi, ніж вони були десятиліттями до цього", - повідомив Коутс під час доповіді про глобальні загрози.

Окрім того, він зазначив, що деякі союзники США прагнуть отримати більшу незалежність, реагуючи на зміни американської політики щодо безпеки і торгівлі та "стають відкритішими" до нових партнерств.

"Міжнародна система після Другої світової війни все більше стикається зі зростаючою напругою на тлі постійних кіберзагроз, загрози розповсюдження зброї масового знищення, змагань в космосі та регіональних конфліктах", - сказав Коутс.

За його словами, Росія продовжить зосереджувати операції у соцмережах на загостренні соціальної та расової напруженості, підриваючи довіру до влади та критикуючи політиків, яких вважає антиросійськими.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ та КНР критикує санкції і мита США, які, на їхню думку, підривають глобальну торговельну систему. Окрім того, вони заявляють, що ці заходи допомогли поглибити економічні та політичні відносини між Пекіном та Москвою

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?