Впав удвічі: рейтинг Путіна рекордно знизився
Категорія
Політика
Дата публікації

Впав удвічі: рейтинг Путіна рекордно знизився

Впав удвічі: рейтинг Путіна рекордно знизився
Джерело:  online.ua

Рівень довіри росіян Путіну рекордно знизився до 39%. Цей показник в два рази нижче, ніж в 2014 році - після анексії Криму російському президенту висловлювали довіру 80% росіян, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані соціологічної служби "Левада-Центр".

Соцопитування серед росіян було проведено в кінці вересня. У ньому взяли участь близько двох тисяч осіб з 136 населених пунктів РФ.

Соціологи відзначили, що нинішній показник довіри росіян Путіну стрімко падає щомісяця - ще влітку 2018 року йому довіряли на 9% більше росіян, а восени минулого годо рейтинг російського глави був на 20% вище.

Путін став не єдиним з російської влади, чий рейтинг б'є антирекорд. Рівень довіри росіян також рекордно знизився до російського прем'єра Дмитра Медведєва і глави МЗС Сергія Лаврова. На сьогоднішній день їм довіряють всього по 10% росіян. Друге місце в антирейтингу займає міністр оборони Росії Сергій Шойгу - його рейтинг довіри становить 15%. Такий показник в рейтингу має і глава ЛДПР Володимир Жириновський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський фонд "Общественное мнение" склав новий рейтинг підтримки російського глави Володимира Путіна громадянами країни. Як виявилося, рейтинг Путіна в цьому кварталі побив антирекорд- за нього погодилися проголосувати лише 45% опитаних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?