Вперше в історії - Україні приготували неймовірний подарунок до Дня Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

Вперше в історії - Україні приготували неймовірний подарунок до Дня Незалежності

Вперше в історії - Україні приготували неймовірний подарунок до Дня Незалежності
Джерело:  online.ua

Малайізія приготувала неймовірний подарунок на День незалежності України. 24 серпня в малайзійської столиці Куала-Лумпурі телекомунікаційна вежа KL Tower вперше в історії засяє кольорами українського прапора - синім і жовтим. Ця вежа є найбільшою туристичною оглядовою точкою Куала-Лумпура і разом з антеною становить 421 м, що робить її сьомою в списку найвищих в світі. Про такий чудовий сюрприз повідомило Посольство України в Малайзії, передає ONLINE.UA.

"З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України найвища туристична оглядова точка Куала-Лумпура телевежа KL Tower засвітиться жовтим і синім кольорами. Одна з найвідоміших і найбільш впізнаваних пам'яток столиці Малайзії вперше засвітитися спеціально розробленим і стилізованим підсвічуванням з нагоди національного свята іншої держави ", - повідомили українські дипломати.

Українці в Малайзії в захваті від ідеї з підсвічуванням в кольорах українського прапора головної телевежі Малайзії. Вони подякували дипломатам за такий сюрприз в важливе для них свято України.

Як відомо, офіційна назва куала-лумпурської телевежі - Менара Куала-Лумпур. Її побудували в 1996 році і зараз вона стала найпопулярнішим у туристів об'єктом. На висоті 276 метрів над рівнем землі на вежі знаходиться ресторан, що обертається, і оглядовий майданчик з оглядом 360 градусів, а ще вище - відкритий оглядовий майданчик. Тут же знаходиться новий атракціон SkyBox - скляний куб на висоті оглядового майданчика. Підйом на швидкісному ліфті туди займає 54 секунди. Біля підніжжя Менари знаходиться невеликий тематичний парк культури Малайзії. У туристичній зоні знаходяться адміністративний офіс, сувенірні магазини і пішохідний комплекс довжиною 146 метрів з каскадними басейнами. Стовбур вежі складається з 22 рівнів з чотирма ліфтами і сходовими маршами загальною протяжністю 2058 ступенів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що подібний подарунок Україні в День Незалежності раніше робили в Бразилії. Там також всесвітньо відома статуя Христа-Спасителя в столиці Бразилії "засвітилася" кольорами українського прапора.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?