Вперше в історії: в H&M пояснили, чому відмовилися від ретуші тіл моделей
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вперше в історії: в H&M пояснили, чому відмовилися від ретуші тіл моделей

Вперше в історії: в H&M пояснили, чому відмовилися від ретуші тіл моделей
Джерело:  online.ua

Компанія H&M вперше в історії моди відмовилася від ретуші тіл моделей на рекламних фотографіях, передає ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Бренд став першим серед мас-маркетингових виробників, що зважилися на такий крок.

"Фотографи не стали прибирати розтяжки на стегнах дівчат, які позують у купальниках, а також волосся у них на руках. Клієнти компанії сприйняли цей сміливий крок виробника зі схваленням",- сказано в повідомленні.

В компанії пояснили, що такий крок допоможе перестати порівнювати себе з нереалістичними видами зірок глянцю.

Нагадаємо, шведська мережа H&M була створена в 1947 році. Сьогодні вона є однією з найбільших в Європі. Рітейлер керує мережею з 4,7 тисячі магазинів в 69 країнах світу. Окрім того, у компанії є 47 онлайн-платформ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 18 серпня 2018 року в Києві відкриється перший в Україні магазин найбільшого європейського рітейлера H&M (Hennes & Mauritz). Зазначається, що він буде знаходитися на території торгового центру Lavina Mall.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?