Вперше за 2 роки: Анджеліна Джолі таємно зустрілася з Бредом Піттом - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вперше за 2 роки: Анджеліна Джолі таємно зустрілася з Бредом Піттом - фото

Вперше за 2 роки: Анджеліна Джолі таємно зустрілася з Бредом Піттом - фото
Джерело:  online.ua

Колишня зіркова пара, голлівудські актори Бред Пітт та Анджеліна Джолі потрапили в об'єктиви папараці. Що цікаво, це вперше їх побачили разом за 2 роки розлучення, передає ONLINE.UA з посиланням на Metro.

Зазначається, що екс-подружжя зустрілося в одній з офісних будівель Лос-Анджелеса. Анджеліна Джолі та Бред Пітт провели зустріч у приміщенні з великими вікнами, відтак папараці вдалось зробити кілька знімків зустрічі акторів. Світлини одразу ж потрапили у мережу.

"Зустріч з Анджеліною Джолі пройшла за закритими дверима, а у приміщенні не виднілись їх адвокати. Очевидці зізнались, що норовлива акторка під час бесіди була дуже емоційною, а от Бред Пітт зберігав спокій", - сказано в повідомленні.

За даними видання, головною темою для суперечок екс-закоханих було виховання дітей. Однак у грудні2018 року Анджеліна Джолі та Бред Пітт підписали угоду, згідно з якою мають рівні права у вихованні 6 нащадків. Тому приводом для бесіди емоційної могли стати інші судові питання, зокрема, щодо майна. Користувачі мережі впевнені, що Джолі обговорила нові стосунки Бреда Пітта з Шарліз Терон.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  голлівудська актриса і посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі

без свідомості опинилась у лікарні через сильне виснаження.  Результати обстеження показали, що Джолі повністю фізично виснажена. Близькі до красуні джерела стверджують, що проблеми зі здоров’ям у актриси вже давно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?