Вражаюча цифра: скільки людей подалися на конкурс речника Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Вражаюча цифра: скільки людей подалися на конкурс речника Зеленського

Вражаюча цифра: скільки людей подалися на конкурс речника Зеленського

В прес-службі новообраного президента України Володимира Зеленського заявивли, що на електронну адресу HR-департаменту команди новообраного президента Володимира Зеленського надійшло понад 3000 резюме на конкурс на посаду речника.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

"Наразі на електронну адресу HR-департаменту команди Володимира Зеленського прийшло понад 3 тисячі резюме - від звичайних людей, які хочуть взяти участь у конкурсі і відчувають упевненість у своїх комунікаційних здібностях", - сказано в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що серед кандидатів - професійні журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти профільних факультетів і актори. Що цікаво, серед претендентів є широко відомі в українському суспільстві особистості. Однак наразі команда Зеленського не називає прізвищ відомих кандидатів.

"Спікер президента повинен володіти як мінімум трьома мовами, а саме українською, російською й англійською мовою, мати досвід роботи в журналістиці або публічній діяльності, бути працездатним і готовим працювати цілодобово.Крім того, спікер повинен володіти комунікаційними здібностями, мати швидку реакцію, бути адаптованим до динамічної роботи, бути креативним, а також мати почуття гумору", - пояснили в прес-службі.

Варто зазначити, що конкурс на цю посаду буде проходити в кілька етапів.

ТОП-100 кандидатів отримають кілька творчих завдань, наприклад, написати доповідь або записати відео на певну тему. Після цього, за результатами творчого етапу, буде сформований ТОП-10 найкращих з найкращих, з якими буде проводити співбесіду керівник HR-департаменту і особисто Зеленський.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соратник Володимира Зеленського та креативник його виборчого штабу Юрій Костюк заявив, що у виборчому штабі переможця виборів  готують сюрпризи та "фішечки" до його інавгурації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?