Вражаюче видовище: в Україну прибув американський десант
Категорія
Україна
Дата публікації

Вражаюче видовище: в Україну прибув американський десант

Вражаюче видовище: в Україну прибув американський десант
Джерело:  online.ua

В рамках ротації в Україну прибуло понад 130 військовослужбовців десантно-штурмової дивізії армії США, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.

Так, 2 травня відбулася церемонія передачі повноважень в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

 "На заміну військовослужбовцям 278-го бронекавалерійського полку Національної гвардії США зі штату Теннессі, які перебували на Львівщині з літа 2018 року, в Україну прибули понад 130 військових 2-ї бригадної тактичної групи Страйк 101-ї повітряно-десантної (десантно-штурмової) дивізії армії США. Термін ротації на території України для американських військових становитиме 9 місяців", - сказано в повідомленні.

В українському оборонному відомстві кажуть, що американські гвардійці зі штату Теннессі добре впоралися із завданнями з підготовки українських підрозділів і отримали нагороди Міноборони України. Зазначається, що представники армії США продовжуватимуть допомагати в тренуванні підрозділів Збройних сил України за стандартами підготовки армій держав НАТО.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Україна отримає 50 мільйонів євро від Євросоюзу, які підуть на підтримку Маріуполя, Бердянська та інших міст на Азовському узбережжі, які страждають в результаті російської агресії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?