Вражаючі цифри: рейтинг Зеленського б’є рекорди
Категорія
Політика
Дата публікації

Вражаючі цифри: рейтинг Зеленського б’є рекорди

Вражаючі цифри: рейтинг Зеленського б’є рекорди
Джерело:  online.ua

Рейтинг задоволених роботою українського лідера Володимира Зеленського на початку поточного місяця зріс майже у півтори рази, у порівнянні з липнем 2019 року. Це підтверджують результати опитування соціологічної групи "Рейтинг" 6-10 вересня, передає ONLINE.UA.

"71% опитаних задоволені діяльністю президента Володимира Зеленського, 11% – протилежної думки, 18% – не змогли сформувати своє ставлення до нього. У порівнянні із липнем цього року рівень задоволеності роботою глави держави зріс майже у півтори рази", - сказано в повідомленні.

Також варто зазначити, що 29% респондентів позитивно оцінюють роботу прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Водночас майже 60% опитаних не змогли оцінити роботи очільника уряду.

 Роботою Верховної Ради задоволені 39% респондентів, незадоволені – 16%. Не змогли оцінити – 45%.

 55% вважають, що справи в Україні йдуть у правильному напрямку, 18% – у неправильному, 26% – не визначилися з цього питання.

Відомо, що для дослідження опитали 2500 респондентів, віком від 18 років 6-10 вересня. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.

Як повідомляв ONLINE.UA, народні депутати Верховної Ради  вранці вівторка, 10 вересня, підтримали законопроект Зеленського  про імпічмент президента. Загалом "за" голоси віддали представники фракції "Слуга Народу" та один самовисуванець. Проти виступили 73 нардепи, а не голосували — 55.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?