"Тепер все буде інакше": Зеленський звернувся з проханням до іноземних інвесторів
Категорія
Україна
Дата публікації

"Тепер все буде інакше": Зеленський звернувся з проханням до іноземних інвесторів

"Тепер все буде інакше": Зеленський звернувся з проханням до іноземних інвесторів
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський звернувся англійською до іноземних бізнесменів і закликав їх інвестувати в Україні. Відеозвернення глава держави оприлюднив 18 липня у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Я звертаюся до іноземних бізнесменів, які шукають нові майданчики для інвестицій. Розумію – стара влада зробила все, щоб Україна виглядала інвестиційно непривабливою. Бізнесу ставили палки в колеса, його взагалі могли відібрати. Наразі все буде інакше. Я особисто це гарантую", - йдеться в дописі під відео президента.

Глава держави запросив інвесторів з усіх куточків світу приєднатися якомога швидше до цієї можливості (стати інвестором в Україні – ред.) та "отримати неймовірний прибуток від своїх інвестицій".

"Ми доведемо вам, що є країною з потужним інвестиційним потенціалом, яка готова змінюватись та розвиватись разом із вами", - запевнив Заленський.

Окрім того, президент визнав, що Україні потрібно багато чого змінити – вдосконалити інфраструктуру, звільнити непрофесіоналів, найняти професіоналів... Зеленський також каже, що "зміни потребують багато часу", але він і його новий парламент і уряд обіцяє розвивати українську економіку до рівня європейських країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський провів зустріч з олігархом Рінатом Ахметовим  і розповів йому про його фінансові зобов’язання перед Україною, а саме інвестиції в медицину та інфраструктуру Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?