Все дуже погано закінчиться - Зеленський зважився на гучне зізнання
Категорія
Політика
Дата публікації

Все дуже погано закінчиться - Зеленський зважився на гучне зізнання

Все дуже погано закінчиться - Зеленський зважився на гучне зізнання

Глава держави Володимир Зеленський здивував українців неочікуваним зізнання - він заявив про те, що колись хотів зробити колишнього очільника Офісу президента Андрія Богдана генеральним прокурором, однак наразі вони навіть не спілкуються. За словами українського лідера, у нього ще давно була ідея зробити з Богдана главою ОГП, проте потім він помітив, що очільника ОПУ влада псує, робить конфліктним. Саме Зеленський звільнив Богдана з ОП і перестав з ним спілкуватися. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Мені здається, що влада для нього не корисна, для його особистості… Вона його сильно змінює. У нього є нормальні риси, професійні риси. І те, що я побачив, на жаль, він цього не бачив. З владою треба впоратись, треба не змінюватися як людина. Треба залишитися людиною і поважати інших, як зсередини команди, так і зовні. Не треба показувати свою владу там, де це неправильно. Треба іноді вмикати дипломатію, тому що він був у державі майже друга людина, ну я так вважаю. Але не треба всім показувати, що ти є друга людина…", - заявив Володимир Зеленський.

Український лідер звернув увагу на те, що йому дуже не подобаються конфлікти всередині команди, а також демонстрація влади.

"Коли я побачив, що Андрюха не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано, я прийняв рішення про те, що нам треба…Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче саджати, те, що він казав, і він повинен іти на генпрокурора", - додав глава держави.

Володимир Зеленський вважає, що йому вдалося врятувати Андрія Богдана від влади.

"Я не впевнений, що він зараз також так думає, але це вже його справа", - зазначив президент.

Окрім того, Зеленський також наголосив, що з колишнім главою ОПУ наразі взагалі не спілкується.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 10 червня український нардеп Петро Порошенко публічно заявив, що готовий у будь-який час приїхати до генеральної прокурорки для вручення йому підозри.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?