Все готово: СБУ та ОГП виступили з гучною заявою щодо справи Гандзюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Все готово: СБУ та ОГП виступили з гучною заявою щодо справи Гандзюк

Все готово: СБУ та ОГП виступили з гучною заявою щодо справи Гандзюк
Джерело:  online.ua

27 квітня Служба безпеки України офіційно заявила про те, що під процесуальним керівництвом Офісу генерального прокурора завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою очільника Херсонської облради Владислава Мангера та помічника-консультанта депутата цієї ж ради Олексія Левіна в організації нападу на Катерину Гандзюк. З такою гучною заявю виступив глава СБУ Іван Баканов, якого цитує пресслужба відомства, та Офіс генпрокурора, передає ONLINE.UA.

 "Усі матеріали готові, співробітники СБУ фахово зробили свою роботу й зібрали доказову базу, яка дасть можливість чітко довести позицію обвинувачення в суді. Сподіваюся, що ця справа буде розглянута першочергово. Виконавці та замовники вбивства Катерини Гандзюк отримують заслужене покарання", - кажуть в СБУ.

Окрім того, у відомстві наголошують, що за версією слідства, Мангер підозрюється у тому, що за попередньою змовою з Левіним організував нанесення тяжких тілесних ушкоджень Катерині Гандзюк, які призвели до її смерті. Мангер і Левін підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28 та ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Слідчі СБУ повідомили підозрюваним, їхнім захисникам, потерпілим та їхнім представникам про завершення досудового розслідування.

Також наголошується, що всім сторонам надано доступ до матеріалів слідства. Після того як сторона захисту ознайомиться з матеріалами кримінального провадження, їх буде скеровано до суду для розгляду по суті.

"Ретельний аналіз зв’язків основних фігурантів злочину, вивчення їх зустрічей та співставлення доказів дозволили встановити кінцевого замовника злочину і досудовим розслідуванням встановлено, що це діючий голова Херсонської облради Владислав Мангер", - наголошують в ОГП.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, глава СБУ Іван Баканов заявляє про загрозу  енергетичної безпеки країни та дестабілізацію Об’єднаної енергетичної безпеки через неконтрольоване зростання виробників "зеленої" енергетики і недосконалість ціноутворення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?