Все принесли в жертву: Кремль розлютили нові санкції США
Категорія
Політика
Дата публікації

Все принесли в жертву: Кремль розлютили нові санкції США

Все принесли в жертву: Кремль розлютили нові санкції США
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що влада США вводить нові антиросійські санкції і тим самим приносить в жертву залишки колишнього російсько-американського партнерства на догоду розпочатим передвиборним перегонам. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

"Це рішення, про яке Вашингтон оголосив на початку серпня, нічого, окрім жалю, не викликає. Сумно, що залишки колишнього російсько-американського партнерства приносяться, якщо не сказати принесено, США в жертву внутрішньополітичним передвиборчим обставинам... Ми, як і раніше, переконані, що санкції США - це нелегітимний інструмент тиску не тільки на нашу країну, а й в принципі на всі країни, до яких застосовується подібний механізм", - сказала вона, коментуючи вступ в силу другого пакету антиросійських санкцій США у справі Скрипалів.

На думку скандальної дипломатки, рішення про введення нового пакету санкцій було прийняте з метою "завдати шкоди фінансовому сектору і високотехнологічним галузям економіки", проте РФ "не раз уже доводила стійкість до подібних зовнішніх обмежень".

Як повідомляв ONLINE.UA, Захарова стверджує, що закон України "Про забезпечення функціонування української мови як державної"  є "примусовою українізацією" і забороняє російську мову. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?