Все йде до Придністров'я: журналіст пояснив гучне рішення Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Все йде до Придністров'я: журналіст пояснив гучне рішення Путіна

Все йде до Придністров'я: журналіст пояснив гучне рішення Путіна
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін рішенням прийняти підрозділи так званої Південної Осетії до складу Збройних сил РФ  створив офіційний філія російської армії в Грузії.


Таку думку висловив український журналіст Роман Цимбалюк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


"Немає ніяких армій ЛДНР, це філії російської армії, які багато в чому складаються зараз з місцевих колаборантів. У кремлівських маріонеток Захарченко-Плотницького немає повноважень керувати створеними армійськими корпусами. Їх максимум - з пістолета на кладовищі постріляти", - підкреслив Цимбалюк.


Читайте також: Курс на Придністров'я: в Росії дізналися про нові плани Путіна по Україні


"Все йде до того, що з окупованого Донбасу будуть робити Придністров'я-2. Не факт, що вийде. Занадто вже конфлікти несхожі, головна відмінність - географічна межа з РФ і, як наслідок, безконтрольна поставка війни. Аналогії з конфліктами на пострадянському просторі навряд чи доречні. Війна за український Донбас вже стала найбільш кровопролитною. Не виключено, що з Донбасом підуть в якихось частинах за прикладом окупації Південної Осетії", - продовжив він.


Також журналіст пояснив рішення президента Росії Володимира Путіна про визнання окремих підрозділів так званої Південної Осетії Збройними силами РФ: "І ось прекрасна ілюстрація, як «армія Південної Осетії» може входити до складу «ВС РФ» або навпаки. На ділі це одне і теж. Керується з одного місця, оснащується і фінансується з держбюджету РФ".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилися яскраві фото, що ілюструють, як змінилася територія так званої Південної Осетії до і після втручання Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?