"Все закінчиться дуже сумно": влада РФ висунула Україні гучну погрозу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Все закінчиться дуже сумно": влада РФ висунула Україні гучну погрозу

"Все закінчиться дуже сумно": влада РФ висунула Україні гучну погрозу
Джерело:  online.ua

Влада РФ вимагає, щоб президент України Петро Порошенко і уряд розпочали переговори з "законно обраними" ватажками бойовиків окупованих районів Донецької та Луганської областей. З даною заявою виступив перший заступник голови комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабаров, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Окрім того, він наголосив, що це треба зробити зараз, "поки ще не пізно", в іншому випадку Україна може "остаточно втратити ці території". За його словами, спроби повернути Донбас силовим шляхом "закінчаться дуже сумно".

Джабаров також зазначив, що наслідки "можуть стати важкими" і для всього європейського світопорядку. Представник Ради Федерації РФ назвав результати псевдовибори в ОРДЛО "абсолютно очікуваними".

Нагадаємо, що згідно з заявою так званого "ЦВК ЛНР", явка виборців на незаконних виборах "голови та депутатів Народної ради Луганської народної республіки" склала 77%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в НАТО різко засуджують незаконні "вибори" на окупованому Донбасі, які проводИЛИСЯ за підтримки Москви. В Альянсі заявили що не визнають результатів цього голосування та висунули вимогу Росії, наполягаючи на тому, щоб РФ вивела свої війська з Донбасу і припинила надавати підтримку бойовикам "ЛНР" і "ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?