Все закінчиться швидко. Подоляк озвучив прогноз щодо завершення війни
Категорія
Політика
Дата публікації

Все закінчиться швидко. Подоляк озвучив прогноз щодо завершення війни

Все закінчиться швидко. Подоляк озвучив прогноз щодо завершення війни
Джерело:  online.ua

Як вважає радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк, велика наївність вважати, що Україні доведеться повертати території, відвойовуючи кожен кілометр кров'ю. На його переконання, все закінчиться дуже швидко, як і почалося.

Джерело: Михайло Подоляк

Яким може бути завершення війни

Михайло Подоляк звертає увагу на те, що вся внутрішня легітимність Путіна базується на вірі російських еліт у те, що диктатор "ще не програв війну".

Однак Володимир Путін чудово усвідомлює: чим більше країна-агресорка втрачатиме окупованих територій, то швидше відбудеться падіння підтримки режиму.

Представник ОПУ, також припустив, що ліквідація Пригожина, а також підготовка Росією нової мобілізації для насичення фронту є спробою Кремля виграти час.

Але годинник уже веде зворотний відлік. Легко не буде, але велика наївність вважати, що Україні доведеться повертати території, відвойовуючи кожен кілометр кров'ю. У міру просування на Півдні та виходу українських сил до адмінкордону з Кримом події набуватимуть іншого вигляду. Зрештою все закінчиться швидко і в один момент – так само, як і почалося, – прогнозує Михайло Подоляк.

 У Литві попередили про нову стратегію Путіна щодо України

Як вважає прем’єр-міністерка Литви Інгріда Шимоніте, очільник Кремля Володимир Путін наразі вибрав стратегію виснажливої війни проти України.

Про це вона попередила під час фестивалю дискусій "Саме так!".

Політикиня також озвучила припущення, що таким чином Володимир Путіна хоче вплинути на темпи та масштаби допомоги Україні у відбитті агресії РФ.

Потім прийдуть політичні партії, які взагалі перестануть підтримувати Україну. Я бачу таку реальну можливість, – заявляє Інгріда Шимоніте.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?