"Всі в шоці": прем’єр-міністр РФ Медведєв знову оконфузився
Категорія
Світ
Дата публікації

"Всі в шоці": прем’єр-міністр РФ Медведєв знову оконфузився

"Всі в шоці": прем’єр-міністр РФ Медведєв знову оконфузився
Джерело:  online.ua

Російський прем’єр Дмитро Медведєв регулярно потрапляє у доволі незвичні ситуації. Цього разу його кортеж перекрив рух у центрі Люксембургу. У цій країні російський посадовець перебував із робочим візитом, передає ONLINE.UA з посиланням на блогера Рустема Адагамова.

За його словами, це трапилося, коли російський політик вирішив повечеряти в одному з місцевих ресторанів.

"Ціла низка автомобілів з охороною, перекрито весь район, навіть пожежних привезли. Місцеві всі – в шоці, ніколи такого не бачили", – пише Адагамов.

Згодом він зауважив, після того, як Медведєв повечеряв і його кортеж звільнив вулицю, місцеві жителі почали сміятися.

Варто зазначити, що росіяни також не у захваті від свого прем’єра. За результатами нещодавнього опитування "Левада-центру", відставку уряду на чолі з Медведєвим підтримують 53% росіян. Загалом росіяни звинувачують свій Кабмін у нездатності впоратися зі зростанням цін і падінням доходів росіян, неготовністю забезпечити людей роботою і недоліком турботи про соціальний захист громадян.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв розказав про плани очільника Кремля Володимира Путіна, заявивши, що РФ може заборонити поставки на свою територію низки українських товарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?