Всі знають, хто стоїть за вбивствами ватажків ДНР-ЛНР - прикордонник
Категорія
Події
Дата публікації

Всі знають, хто стоїть за вбивствами ватажків ДНР-ЛНР - прикордонник

Всі знають, хто стоїть за вбивствами ватажків ДНР-ЛНР - прикордонник
Джерело:  online.ua

За вбивствами ватажків так званих ДНР і ЛНР стоять російські спецслужби.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив помічник керівника Державної прикордонної служби України, прес-секретар Олег Слободян.


Відповідаючи на питання про вбивство ватажків ДНР і ЛНР, Слободян зазначив, що за цим стоять спецслужби РФ.


"Тут немає великого предмету розмови, тому що ми прекрасно розуміємо, хто стоїть за вбивствами цих ватажків. Це сплановано російськими спецслужбами ... Насправді, ці зачистки проводяться з іншою метою, і ми це розуміємо", - повідомив Слободян.


Читайте також: Путін образив бойовиків Донбасу: зявилася кумедна деталь


Також Слободян згадав про забавний фейк росТВ про Зоряна і Шкіряка.


"Що стосується інших аспектів, чудовою є інформація від "Росія 24"про Зоряна Шкіряка (російські ЗМІ оприлюднили смішний фейк щодо замовників вбивства ватажка бойовиків" Гіві ", назвавши Зоряна Шкіряка двома людьми, - ONLINE.UA), про диверсійну групу і інше. якщо розмови ведуться в публічній площині, значить загроза зменшується ", - додав Слободян.


Більше читайте в інтервю ONLINE.UA: На кордоні з Росією буде не стіна, а інша система захисту - прес-секретар Держприкордонслужби України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?