Втрати агресора на Донбасі - шокуючі дані від розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Втрати агресора на Донбасі - шокуючі дані від розвідки

Втрати агресора на Донбасі - шокуючі дані від розвідки
Джерело:  online.ua

Українські сили на Донбасі відповідають належним чином на кожну провокацію з боку російського агресора. За підсумками червня 2020 року бойовики втратили загалом 100 осіб. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресцентр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

За даними української розвідки, вбитими ворог втратив 42 особи, а поранення ще отримали 58 окупантів.

Також у ворога є втрати серед військової техніки. За червень бійці ЗСУ знешкодили ЗІЛ, КАМАЗ, два міномети й танк.

"Окрім цього, нашою розвідкою часто фіксуються прояви у ворога нестатутних взаємовідносин з наслідками важких тілесних ушкоджень та ножових поранень, передозування наркотиками, вживання алкоголю і травмування в стані сп’яніння, каліцтво. Часті випадки дезертирства свідчать про те, що у ворожих підрозділах низький морально-психологічний стан", - пояснили у командуванні.

Штаб ООС наголосив, українські сили на Донбасі продовжують боронити країну, вони готові відповідно реагувати на кожну провокацію.

За 30 червня бойовики завдали 12 ударів у напрямку позицій українських військовослужбовців.

Нагадаємо, російське вторгнення в Україну почалося у лютому-березні 2014 року. Після окупації Кримського півострова на тлі втечі Віктора Януковича кремлівські війська вдерлися на Донеччину й Луганщину. Донецька та Луганськ разом з окремими районами залишаються під контролем ворога з тих сами часів.

Як повідомляв ONLINE.UA, російські окупанти завдали нового удару на Донбасі. Від початку доби червня під ворожими обстрілами поранення отримали двоє українських військовослужбовців. За офіційними даними, ворог станом на 17:00 у вівторок завдав дві збройні провокації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?