Втрати Росії в Сирії: ЗМІ повідомили про вбитих спецпризначенців
Категорія
Світ
Дата публікації

Втрати Росії в Сирії: ЗМІ повідомили про вбитих спецпризначенців

Втрати Росії в Сирії: ЗМІ повідомили про вбитих спецпризначенців
Джерело:  online.ua

В Сирії бойовики застрелили чотирьох офіцерів Центру спеціального призначення ФСБ РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформ-ресурс Baza, який відомий своїми інсайдерськими відомостями.

Військовослужбовці нібито загинули у зоні бойових дій неподалік від Алеппо.

"За попередніми даними, їхній автомобіль підірвався на фугасі, після чого поранені бійці потрапили в руки бойовиків. Їх знайшли пізніше — застреленими", - стверджує Baza.

Наразі оприлюднено список загиблих спецпризначенців. Це — майор Руслан Г., лейтенант Всеволод Т., майор Булат А., капітан Дмитро М. Усі вони проходили службу в управліннях "К" та "С".

Нагадаємо, офіційно російська армія присутня у зоні бойових дій в Сирії з 2015 року. Тоді "за запрошенням" офіційного Дамаска Кремль приєднався до нібито боротьби проти бойовиків "ІДІЛ".

Війська режиму Башара Асада ведуть наступ у провінції Ідліб, що на півночі САР. Низка іноземних лідерів звинувачує у підтримці цього наступу російську армію. Зокрема, президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що Москва допомагає лідерові Сирії та не виконує домовленості.

Як повідомляв ONLINE.UA, турецький лідер напередодні оголосив, що сирійські війська під час бойових дій завдали кілька ударів по позиціях армії Анкари, які знаходяться на півночі республіки. Внаслідок цих інцидентів кілька турецьких військовослужбовців загинули. Ердоган закликав РФ не втручатися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?