Втрати українських військ на Донбасі: з'явилася найважливіша деталь
Категорія
Події
Дата публікації

Втрати українських військ на Донбасі: з'явилася найважливіша деталь

Втрати українських військ на Донбасі: з'явилася найважливіша деталь
Джерело:  online.ua

У Міністерстві оборони уточнили, що за останні дві доби в результаті загострення ситуації в районі Авдіївки на Донбасі загинули не 8 українських військових, а 7.
Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"За минулу добу в результаті бойових дій троє українських військовослужбовців загинули, 24 бійця отримали поранення і бойові травми. Зокрема, два воїна загинули в Авдіївці, один в населеному пункті Опитне. По одному військовослужбовцю отримали поранення в Новозванівці, Луганському, Верхньоторецькому і Невельському. Решта наших військових отримали поранення в Авдіївці", - заявив на брифінгу речник Міністерства оборони у справах АТО Олександр Мотузяник.
Він уточнив, що 29 січня загинули не п'ять військовослужбовців, а чотири. При цьому, за його словами, втрати бойовиків склали: вбитими - 10, пораненими - 25.
Читайте також: Названо число бойовиків ДНР, загиблих під Авдіївкою
Дані про втрати серед сил АТО підтверджує і секретар РНБО Олександр Турчинов.
"За позаминулу добу ми втратили 4 бійців, 12 було поранено, а за минулу добу ми маємо вже 3 убитих і значно більше поранених - 23, але втрати російських гібридних військ значно перевищують наші. Всі їх спроби прорвати нашу оборону приречені на поразку", - сказав він під час зустрічі з міністром національної оборони Литви Раймундасом Кароблісом.
Як повідомляв ONLINE.UA, 31 січня президент Петро Порошенко збирає Військовий кабінет Ради національної безпеки і оборони у зв'язку із загостренням ситуації в районі Авдіївки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?