Втручання РФ в вибори США: Путін висунув різку вимогу Трампу
Категорія
Світ
Дата публікації

Втручання РФ в вибори США: Путін висунув різку вимогу Трампу

Втручання РФ в вибори США: Путін висунув різку вимогу Трампу
Джерело:  NBC News

США слід направити в РФ офіційний запит в зв'язку з обвинуваченням російських громадян і організацій у втручання в американські вибори.

З такою вимогою виступив президент РФ Володимир Путін під час інтерв'ю NBC News, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Трамп визнав втручання Росії в президентські вибори в США

"Я повинен спочатку подивитися, що вони зробили, дайте нам ці матеріали, надайте нам інформацію. При всій повазі до вас особисто, при всій повазі до Конгресу, добре освічені люди повинні розуміти, що ми в Росії не можемо переслідувати нікого, хто не порушував російське законодавство. Дайте нам офіційний запит по офіційних каналах, а не через пресу з криками в Конгресі США", - заявив Путін.

Таким чином Путін прокоментував неодноразові звинувачення Вашингтона на адресу росіян, яких спецслужби США підозрюють у причетності до втручання у вибори американського президента. В рамках розслідування російського втручання у вибори президента США, Вашингтон висунув офіційні звинувачення 13-ти росіянам.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США оприлюднили секретний документ по "російській справі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?