Вучич анонсував великий сюрприз для України з боку ЄС
Категорія
Політика
Дата публікації

Вучич анонсував великий сюрприз для України з боку ЄС

Вучич анонсував великий сюрприз для України з боку ЄС
Джерело:  online.ua

За словами президента Сербії Александара Вучича, в ЄС готують для України дуже приємні сюрпризи вже до кінця цього року.

Джерело:  RTV

Що відомо про великі приємні сюрпризи для України від ЄС  

Відповідаючі на питання журналістів стосовно реакції на рішення НАТО щодо членства України, Вучич зазначив, що не має бажання обговорювати справи інших країн, однак на Україну чекає велика кількість сюрпризів від ЄС до кінця цього року.

Вони готують великі та чудові речі для України, великі подарунки на кінець року, принаймні, що стосується ЄС, - зазначив Вучич.

Реакція Кремля на гарантії безпеки для України від Заходу 

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль розглядає надання гарантій безпеки для України від країн "Великої сімки" як посягання на безпеку Росії.

Тема вступу України до НАТО – ми дуже негативно ставимося до цього. Ця тема безпосередньо корелює із заявою, яка пролунала, про те, що країни "сімки" сьогодні нададуть гарантії безпеки й озвучать цей факт щодо України. Ми вважаємо це надзвичайно помилковим і потенційно дуже небезпечним. Надаючи будь-які гарантії безпеки Україні, ці країни фактично ігнорують міжнародний принцип неподільності безпеки...Тобто надаючи гарантії безпеки Україні, вони зазіхають на безпеку Росії, - цинічно зазначив Пєсков.

Пєсков у дусі російської пропаганди додав, що вважає НАТО "наступальним альянсом", який несе небезпеку.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?