Вже 23 травня - міжнародні авіакомпанії відновлюють рейси з України
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже 23 травня - міжнародні авіакомпанії відновлюють рейси з України

Вже 23 травня - міжнародні авіакомпанії відновлюють рейси з України
Джерело:  online.ua

З 23 травня в Україні відновлюють рейси три міжнародні авіакомпанії - Czech Airlines, Wizz Air і Lufthansa. Відкрила продаж квитків на транснаціональні рейси з 23 травня і українська авіакомпанія МАУ - клієнтам пропонуються рейси з Києва до Берліна, Лондона, Тель-Авіву та Нью-Йорку. Коли і куди можна буде здійснити авіапереліт з України, повідомляється на сайтах компаній, передає ONLINE.UA.

Зокрема, чеська авіакомпанія Czech Airlines планує відновити вильоти з України 24 травня в Прагу. Компанія запланувала 7 рейсів на тиждень з Праги до Києва, а з 25 травня - 3 рейси на тиждень з Одеси.

Угорська авіакомпанія Wizz Air відкрила бронювання квитків на рейси з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова з 23 травня, але більшість рейсів планують відновити тільки з червня.

Німецький авіаперевізник Lufthansa частково відновлює перевезення з України з 1 червня. Поки можна забронювати квитки тільки на рейси з Києва до Берліна.

Важливо відзначити, що продаж квитків ще не означає відновлення польотів. Українська влада допускає, що відновлення міжнародних пасажирських перельотів може не відбутися цього літа - все буде залежати від ситуації з пандемією коронавіруса і рішенням країн Європи щодо відкриття зовнішніх кордонів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кордони Європи залишаються закритими ще на 30 днів. Таку рекомендацію країнам Шенгенської зони дала Єврокомісія, яка запропонувала продовжити до 15 червня обмеження на "необов'язкові поїздки". Ця рекомендація адресована 30 країнам. Йдеться про 26 членів Шенгенської зони, а також про чотирьох асоційованих з нею країнах - Ісландії, Ліхтенштейні, Норвегії та Швейцарії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?