Вже 60 тисяч дітей: в Мін'юсті розповіли про успіх нового проекту
Категорія
Культура
Дата публікації

Вже 60 тисяч дітей: в Мін'юсті розповіли про успіх нового проекту

Вже 60 тисяч дітей: в Мін'юсті розповіли про успіх нового проекту
Джерело:  online.ua

У Міністерстві юстиції відзвітували про успіхи нового проекту - видачі свідоцтв про народження прямо в пологових будинках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook міністра юстиції Павла Петренка.
"Візит до Вінниці почали з приємного - видачі перших документів нових українців. Пілотний проект Мін'юсту з видачі свідоцтв про народження без бюрократії і без черг безпосередньо в пологових будинках став дійсно національним проектом. Сьогодні в місцевому пологовому будинку свідоцтва отримали батьки 2 хлопчиків і 1 дівчинки", - написав міністр.
За його словами, у Вінницькій області фронт-офіси Мін'юсту працюють у всіх 25 пологових будинках. А з моменту запуску проекту батьки майже 1300 немовлят отримали документи безпосередньо в пологових будинках.
"З кожним місяцем все більше батьків можуть присвятити весь свій вільний час дітям, а не паперовiй тяганинi. В цілому по Україні вже 60 000 свідоцтв про народження було видано співробітниками Мін'юсту в пологових будинках. Це майже чверть від усіх новонароджених в цьому році. Кохайтеся! А про документи подбає Мін'юст!", - написав Петренко.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?