Вже ближче до вічного пекла: як у Києві "привітали" Путіна з днем народження
Категорія
Світ
Дата публікації

Вже ближче до вічного пекла: як у Києві "привітали" Путіна з днем народження

Вже ближче до вічного пекла: як у Києві "привітали" Путіна з днем народження
Джерело:  online.ua

Українські активісти прийшли під посольство Російської Федерації в Україні "привітати" очільника Кремля Володимира Путіна з днем народження. Що цікаво, в ході акції учасники провели імпровізований Гаазький суд над Путіним за скоєні ним військові злочини проти людства, передає ONLINE.UA.

 Так, активіст, перевдягнений у костюм ув’язненого Путіна, давав свідчення про скоєні злочини у Грузії, Молдові, Україні – на Донбасі та в Криму, Чечні та Сирії. Також учасники акції принесли з собою прапори кримськотатарського народу та України, інших країн – Литви, Латвії, Естонії, Грузії тощо.

Підтримати учасників перформансу під посольство РФ прийшов і колишній політв’язень Володимир Балух.

 "У нас в родині ще з 2014 року є традиція: з приводу чого б не збиралися на застілля, у нас завжди другий тост за упокой Владіміра Владіміровіча, що він така гарна людина і скільки ще міг би зробити для світового співтовариства, але упокой Господь його душу… Для мене він не є якоюсь особистістю. Він — вершина айсберга під назвою ФСБ. Але рано чи пізно ця ФСБешна машина розвалиться. А Путіну я бажаю якнайшвидше опинитися перед страшним судом", - заявив він.

Також активісти "привітали" Путіна з тим, що "він став ближчим до вічного пекла".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з’явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах.  Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?