Вже почали надходити відмови: інавгурацію Путіна ігнорують світові лідери
Категорія
Світ
Дата публікації

Вже почали надходити відмови: інавгурацію Путіна ігнорують світові лідери

Вже почали надходити відмови: інавгурацію Путіна ігнорують світові лідери
Джерело:  mk.ru

Точний список гостей на інавгурації Володимира Путіна буде відомий лише 7 травня, але деякі відомі особистості вже заявили про намір відмовитись, або ж відвідати Кремль.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Московский Комсомолец".

Очікується, що на торжестві буде присутній колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі. Також на інавгурації ймовірніше за все можна буде побачити екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера.

Крім політиків 7 травня будуть присутні і діячі культури та шоу-бізнесу. Очікується приїзд актора і колишнього губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера.

Участь діючих глав багатьох країн на інавгурації Путіна поки під величезним питанням. Вже потроху почали надходити відмови. Наприклад, глава уряду Австрії Себастьян Курц не приїде на інавгурацію, пояснюючи це нестачею часу.

Досі не відомо, чи будуть особисто вітати Путіна 7 травня лідери Білорусії та Казахстану.

Точно до Росії не прибуде президент Туреччини Реджеп Ердоган, так як в цей день у його країну з візитом приїде президент Сербії Олександр Вучич.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що стали відомі подробиці інавгурації Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?