Вже п'ять компаній підтвердили, що палац Путіна є резиденцією президента
Категорія
Світ
Дата публікації

Вже п'ять компаній підтвердили, що палац Путіна є резиденцією президента

Вже п'ять компаній підтвердили, що палац Путіна є резиденцією президента
Джерело:  online.ua

П'ять російських компаній підтвердили, що вели роботи в палаці Путіна в Прасковєєвці, про який стало відомо з останнього розслідування Фонду по боротьбі з корупцією Олексія Навального. Вони стверджують, що це резиденція адміністрації президента РФ. Правда, ці дані, після того, до як на них звернули увагу росіяни, видалили з сайтів компаній, але вони залишилися в веб-архіві. Зокрема, те, що палац Путіна є резиденцією президента, підтвердили в московській компанії Tesli, яка займається постачанням і монтажем електроустаткування, систем освітлення та інженерних систем. До палацу ПутінаTesli поставляла електрообладнання та обладнання для автоматизації системи освітлення. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Відкриті медіа.

Раніше про те, що палац Путіна, розсекречений в розслідуванні Навального, є резиденцією президента, підтверджували в московській фірмі ТОВ "Аерокомплекс", яка займається оснащенням аеропортів наземним обладнанням - ця компанія облаштовувала вертолітний майданчик на території палацу. Крім того, палац Путіна називали резиденції їй президента в своїх звітах краснодарська компанія "Оптима комплект строй", яка поставляла туди каучукове покриття Regupol, петербурзька фірма "Профіма", яка постачала теплові пункти Cetetherm, московська компанія "Сатурн", яка спеціалізується на прокладанні спецзв'язку.

Нагадаємо, в розслідуванні Навального палац Путіна називають найбільшим приватним будинком в Росії, його площа порівнянна з територією 39 князівств Монако. А коштує цей палац близько 100 млрд рублів (приблизно 1,35 млрд доларів). У Фонді Навального підкреслили, що це саме охороняєме місце в Росії, фактично держава в державі, і це найбільший путінський секрет, який оберігають сотні, навіть тисячі людей. У фільмі показано, що на території путінського палацу є льодовий палац, церква, чайний будиночок площею 2500 квадратних метрів і підземний тунель з виходом до моря, казино і театр. А поруч розташовані виноградники, шато і устрична ферма. Велика територія навколо палацу, а це 7 тисяч гектарів, за даними ФБК, належить ФСБ. Більш того, всі небо над палацом закрито - там встановлена безпольотна зона. У Кремлі категорично заперечують наявність у Путіна резиденції в Геленджику. Там запевняють, що ніяких палаців, звичайно ж, у Путіна немає, а ресследованіе Навального називають "нісенітницею і лохотроном".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ФСБ РФ нарешті пояснили, чому над палацом Путіна встановлена безпольотна зона.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?