Вже в грудні - Кабмін повідомив українцям прекрасну новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Вже в грудні - Кабмін повідомив українцям прекрасну новину

Вже в грудні - Кабмін повідомив українцям прекрасну новину
Джерело:  online.ua

25 серпня очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль під час зустрічі з німецьким дипломатом Гайко Маасом виступив з гучною заявою - він повідомив усім українським громадянам та міжнародній спільноті, що його команда в грудні цього року планує представити Євросоюзу пропозиції з оновлення Угоди про асоціацію України з ЄС. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Кабміну.

"Наразі за дорученням президента уряд готує концепцію оновлення Угоди, щоб вона відповідала рівню наших відносин із ЄС. Уряд має на меті врахувати інтереси українського бізнесу, який прагне більш широко використовувати можливості Поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі з ЄС", - наголосив глава уряду.

За словами Дениса Шмигаля, напрацьовані пропозиції наша країна планує представити Євросоюзу під час засідання Ради асоціації в грудні цього року. Очільник Кабінету міністрів також висловив очікування, що найближчим часом вдасться завершити процес укладення Угоди про Спільний авіаційний простір між Україною та ЄС.

Що важливо розуміти, нещодавно віцепрем’єрка Ольга Стефанішина також повідомила, що Кабмін має намір "уже в жовтні запропонувати європейцям своє амбітне бачення" змін Угоди про асоціацію. Як відомо, 1 жовтня заплановане проведення саміту Україна-ЄС, де очікується обговорення оновлення Угоди про асоціацію. Раніше Стефанішина розповідала, що саме уряд хоче змінити в Угоді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що очільник Кабінету міністрів Денис Шмигаль під час зустрічі з членом команди Ангели Меркель та федеральним міністром закордонних справ Німеччини Гайко Маасом закликав якомога швидше завершити процес укладення Угоди про Спільний авіаційний простір між Україною та Європейським Союзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?