Вже взяли під варту - Аваков виступив з гучною заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже взяли під варту - Аваков виступив з гучною заявою

Вже взяли під варту - Аваков виступив з гучною заявою
Джерело:  online.ua

Очільник МВС України Арсен Аваков заявив, що 20 учасників стрілянини за участю перевізників у Броварах суд ухвалив узяти під варту на два місяці без права внесення застави. Окрім того, він зазначив, що організаторам "розбірок" планують оголосити підозру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter міністра внутрішніх справ.

"Отже, 20 фігурантам справи щодо стрілянини у Броварах обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без застави. Ще одну справу суд розглядатиме о 10-й. 2 особам оголошено підозру заочно – до затримання. На черзі – організатори злочину. Слідство триває!", - написав Арсен Аваков.

5ed4a2c41bcb3

Як відомо, 29 травня у Броварах, що на Київщині, відбулася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, три особи були поранені. Нацполіція пізніше заявила про 20 затриманих. Наразі відомо, що частина учасників перестрілки місцеві, частина – з Вінницької області. За словами міського голови Броварів Ігора Сапожка, причиною стрілянини став розподіл міжміських маршрутів, які затверджує Київська обладміністрація. Наразі Нацполіція відкрила 4 провадження за фактом стрілянини: за статтями хуліганство, незаконне поводження зі зброєю, умисне знищення або пошкодження майна, замах на вбивство двох і більше осіб. Вже 30 травня поліція визначила більше 60-ти учасників перестрілки, включаючи замовників. 31 травня 11-м учасникам перестрілки у Броварах на Київщині обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що політична сила "Голос" вимагає відправити у відставку  очільника Міністерства закордонних справ Арсена Авакова після згвалтування і катування жінки у поліцейському відділку Кагарлика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?