Вже з 22 серпня - українцям зробили важливе попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже з 22 серпня - українцям зробили важливе попередження

Вже з 22 серпня - українцям зробили важливе попередження
Джерело:  online.ua

У суботу, 22 серпня, особовий склад Міністерства внутрішніх справ переходить на посилений режим несення служби. У містах України сотні правоохоронців Нацполіціі, Нацгвардії, ДСНС забезпечуватимуть безпеку на День незалежності 2020 року - вони будуть негайно і рішуче реагувати на порушення правопорядку і виникненні різних провокацій під час святкових заходів. З таким попередженням до українців звернувся перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, передає ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу МВС.

"Вже сьогодні ввечері підсилюємо патрульні наряди в місцях запланованих заходів. До несення служби для профілактики скоєння правопорушень, в тому числі кишенькових крадіжок, також будуть залучені оперативні підрозділи. У місцях проведення заходів поліцейські намети, де учасники акцій зможуть випити води і отримати необхідну допомогу. Особливе навантаження до ці дні лягає на поліцію діалогу ", - повідомили в МВС.

Яровий також нагадав українцям про важливість дотримання заходів безпеки на свята в зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Голова Національної поліції України Ігор Клименко в свою чергу підкреслив, що під час святкових масових заходів велике навантаження припаде на поліцію діалогу.

"Наша мета - забезпечити мирне і спокійне проведення будь-яких громадських заходів. І велике навантаження лягає на поліцейському діалозі - щоб не допустити провокацій, розхитування ситуації, уникнути конфліктів. Громадяни повинні в безпеці провести свята", - додав Клименко.

Як відомо, в 2020 році святкування Дня незалежності України буде нестандартним. Зокрема, в Києві не будуть проводити традиційні урочистості на Хрещатику і Майдані Незалежності - центрами проведення заходів в Києві будуть Михайлівська та Софійська площа. За планом, у День незалежності в Києві та інших містах України проведуть покладання квітів, а також тематичні культурно-мистецькі, медійні, виставкові та інші заходи про важливі події та персоналії української історії. Деякі українці отримають державні нагороди з нагоди свята. 23 серпня біля будівлі Київської міської ради і міськадміністрацій українських міст проведуть урочисті церемонії підняття Державного Прапора України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що центр Києва на День незалежності 2020 перекриють - перелік вулиць, де обмежать і перекриють рух, можна подивитися тут.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?