Вже з січня 2020 року: Гончарук повідомив українцям чудову новину
Категорія
Економіка
Дата публікації

Вже з січня 2020 року: Гончарук повідомив українцям чудову новину

Вже з січня 2020 року: Гончарук повідомив українцям чудову новину
Джерело:  online.ua

Вже в багатьох містах України знизили тарифи на опалення. З 1 січня 2020 року українці будуть майже на третину менше платити за тепло у всіх регіонах країни. Чудову новину українцям повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, передає ONLINE.UA.

"Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Біла Церква, Буча, Обухів, Херсон, Кропивницький, Черкаси, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці, Чернігів, Київ - жителі цих міст зможуть заощадити майже третину від суми в старих платіжках!" - назвав Гончарук міста, де вже знизили тарифи на опалення.

Він закликав місцеву владу інших регіонів переглянути тарифи і оперативно здійснити все необхідне, щоб українці менше платили за тепло вже з першого місяця 2020 року.

Нагадаємо, кілька днів тому Гончарук пообіцяв, що платіжки за опалення за рахунок їх коригування відповідно до ринкової ціни на газ в грудні можуть бути знижені на 300-400 грн. За підрахунком чиновників, сума до оплати за тепло у звичайній двокімнатній квартирі площею 65 кв.м знизиться до 1000 гривень.

Крім того, підприємствам теплокомуненерго доручили перерахувати тарифи і переплачену українцями суму за тепло за завищеними тарифами включити в оплату майбутніх рахунків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як і коли українцям перерахують тарифи на опалення. Згідно з постановою Кабміну, суми в платіжках повинні бути змінені вже з січня 2020 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?