Вже з завтрашнього дня - МВС повідомило чудові новини українцям
Категорія
Україна
Дата публікації

Вже з завтрашнього дня - МВС повідомило чудові новини українцям

Вже з завтрашнього дня - МВС повідомило чудові новини українцям
Джерело:  online.ua

Вже з завтрашнього дня, 12 травня, МВС відновлює роботу своїх сервісних центрів, які здійснюють реєстраційні дії з автотранспортом. Після двох місяців карантину, коли українці не могли оформити покупку або продаж автомобілей, вони почнуть приймати громадян, але тільки за попереднім записом. Як працюватимуть сервісні центри МВС повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в соцмережі, передає ONLINE.UA.

"Очевидно, що за два місяці карантину українці були змушені відкладати операції з купівлі-продажу транспортних засобів. Дуже важливо, щоб досягнення карантину не були втрачені через те, що завтра тисячі автовласників одночасно кинуться в сервісні центри МВС перереєструвати авто. Логічно, що система сервісних центрів МВС не в змозі буде за один день провести десятки тисяч перереєстрацій авто, які накопичилися за два місяці карантину. Саме для того, Головним сервісним центром МВС розроблена послуга "Запис в електронну чергу ", - повідомив Геращенко.

Він підкреслив, що всі сервісні центри МВС переобладнали в умовах карантину - їх оснастили захисними прозорими перегородками і позначеннями соціальної дистанції. За новими правилами роботи, на кожних 10 м площі приміщення зможе знаходиться тільки один клієнт, а відстань між відвідувачами повинна бути не менше 1,5 метра. При цьому всім клієнтам на вході будуть вимірювати температуру і дадуть можливість обробити руки антисептичними засобами.

Як користуватися послугою "Запис в електронну чергу" Геращенко пояснив в відео. У його інструкції зазначено, що для реєстрації онлайн потрібно:

  • зайти на сайт Головного сервісного центру МВС за адресою www.hsc.gov.ua,

  • вибирати розділ "Запис у електронну чергу";

  • пройти ідентифікацію через Bank ID, або ЕЦП;

  • знайти Сервісний центр, в якому хочете перереєструвати право власності на автомобіль, і отримати дату і час, коли зможете це зробити.

Важливо звернути увагу на встановлені обмеження кількості записів - зокрема, записатися на обрану послугу можна тільки один раз в день. У разі ж відсутності в сервісному центрі МВС електронної черги, записатися для отримання послуг можна за номерами телефонів регіональних сервісних центрів МВС відповідної області.

Як повідомляв ONLINE.UA, з 11 травня в Україні частково скасували карантин. На першому етапі ослаблення зняли діючі заборони на прогулянки в парку, роботу магазинів непродовольчих товарів, літніх майданчиків кафе, салонів краси і стоматологічних кабінетів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?