Welcome to hell: Міноборони України й ЗСУ озвучили публічне попередження РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Welcome to hell: Міноборони України й ЗСУ озвучили публічне попередження РФ

Welcome to hell: Міноборони України й ЗСУ озвучили публічне попередження РФ
Джерело:  online.ua

12 лютого очільник Міністерства оборони України Олексій Резніков та головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний озвучили попередження російським військам, а також пообіцяли українським громадянам, що Збройні сили дадуть гідну відсіч окупантам, якщо ті наважаться на наступ.

Джерело: заява  Резнікова та Залужного

Міноборони України й ЗСУ пообіцяли дати відсіч армії РФ у разі нападу

Армія і добровольці змогли вистояти у 2014 році, коли "брат" нахабно встромив ножа у спину. Тоді багато хто психологічно не був готовий чинити опір тому, з ким вчора сидів за одним столом. Зараз ситуація зовсім інша. У Кремлі це точно знають, і це важливий елемент стримування… Кожен, хто бодай один раз дивився в очі нашим воїнам, впевнений — повторення 2014 не буде, агресору не взяти ані Київ, ані Одесу, ані Харків, ані будь яке інше місто. Не сумнівайтеся — ЗСУ абсолютно готові до відсічі і не віддадуть українські землі!, - наголосив Олексій Резніков.

За словами очільник Міноборони України, наразі чимало міжнародних гравців нарешті усвідоили небезпеку дій Росії і емоційно це переживають. А наша країна, як стверджує міністр, уже пройшла це все й готова до усіх можливих провокацій.

Резніков звернув увагу на те, що сьогодні офіційний Київ заручився потужною підтримкою майже усіх іноземних лідерів.

Запевняю, Збройні сили України готові до відсічі. Ми проводимо і будемо проводити навчання. Вже зараз на полігонах по всій території нашої країни проводиться активна фаза командно-штабних навчань "Заметіль-2022". Ми постійно підвищуємо свої оборонні спроможності, злагодженість підрозділів та військову майстерність. Ми створили бойові порядки і встигли у стислі терміни розгорнути Сили тероборони та озброїли їх ПТРК і ПЗРК, проводимо підготовку інструкторів — операторів ПТРК "Корсар" і "Стугна-П" для навчання особового складу Сил ТрО ЗСУ. Ми посилили оборону Києва. Ми пройшли війну і належну підготовку. Відтак, готові зустріти ворогів і не з квітами, а зі Стінгерами, Джавелінами та NLAW. Welcome to hell! - звернулися до РФ Міноборони України та ЗСУ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?