Welcome to Ukraine: Укрзалізниця пропонує уболівальникам Ліги чемпіонів пожити на вокзалі
Категорія
Україна
Дата публікації

Welcome to Ukraine: Укрзалізниця пропонує уболівальникам Ліги чемпіонів пожити на вокзалі

Welcome to Ukraine: Укрзалізниця пропонує уболівальникам Ліги чемпіонів пожити на вокзалі
Джерело:  online.ua

Укрзалізниця запропонувала уболівальникам під час Ліги чемпіонів кімнати відпочинку на Центральному вокзалі в столиці.
Про це заявив в.о. голови правління ПАТ Укрзалізниця Євген Кравцов у своєму Facebook, передає ONLINE.UА.

Бюджетний варіант готельних номерів, розташованих на вокзалі обійдеться фанам від 230 до 750 гривень (від 8 до 25 євро) за місце.
"Бюджетний варіант готельних номерів у дні, коли українську столицю заполонять фанати з усього світу. ПАТ Укрзалізниця не в тренді підвищення цін в десятки разів, але в тренді гостинності. І пропонуємо класний варіант зупинки в Києві - наші кімнати відпочинку на Центральному вокзалі. Ціни - від 230 до 750 гривень (від 8 до 25 євро) за місце", - написав Кравцов.
Він підкреслив, що подібні готельні номери знаходяться в самому центрі міста, а "про зручність транспортної розв'язки і говорити немає чого".
"Можна розрахуватися зручним способом - готівкою або платіжною карткою, а ще з радістю приймемо гостей із домашніми улюбленцями. І хоча зручне сполучення між Борисполем і центром Києва ми ще будуємо, але вже розробляємо графіки руху для додаткових потягів із міст, де є регіональні аеропорти", - повідомив голова Укрзалізниці.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що шокуючі ціни на житло в Києві під час фіналу Ліги чемпіонів вразили футбольних фанів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?