Я б із задоволенням: адвокат Трампа зробив несподівану заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Я б із задоволенням: адвокат Трампа зробив несподівану заяву

Я б із задоволенням: адвокат Трампа зробив несподівану заяву
Джерело:  online.ua

Особистий адвокат президента Сполучених Штатів Рудольф Джуліані заявив про готовність свідчити у справі імпічменту свого клієнта. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.

За словами юриста Дональда Трампа, він готовий до демонстрацій.

"Я буду свідчити, я буду проводити демонстрації... Або я зроблю те, що у мене виходить найкраще, я б із задоволенням зайнявся цією справою", - пояснив Джуліані.

Адвокат зазначив, що також готовий виступити на боці інтересів президента у рамках цього розслідування. Окрім того він має намір порушити справу проти представників Демократичної партії США, які ініціювали процес імпічменту.

Нагадаємо, Палата представників США оголосила імпічменту Трампу. Наразі справу передали у Сенат, верхню палату парламенту. Втім, на відміну від нижнього сегмента, у Сенаті демократи не мають більшості голосів.

Розслідування проти президента почали через підозру у політичних зловживаннях. Трампа звинуватили у тиску на Україну з особистою метою.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Руді Джуліані визнав, що звільнення американської посолки в Україні Марі Йованович відбулося через її перешкоджання у пошуку компромату на Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?