Я буду першим - боксер-чемпіон зухвало звернувся до Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я буду першим - боксер-чемпіон зухвало звернувся до Ломаченка

Я буду першим - боксер-чемпіон зухвало звернувся до Ломаченка
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко отримав, ймовірно, новий виклик від закордонного колеги. Чемпіон WBO у напівлегкій вазі Шакур Стівенсон назвав українця суперником, з яким він хотів би зустрітися якнайскоріше. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EsNews.

За словами Стівенсона, він хотів би зустрітися на рингу з Раяном Гарсією та Ломаченком. Першого він обрав через його надзвичайно велику фанатську аудиторію.

"Є точно два імені, з якими я б хотів зустрітися в рингу якнайшвидше – це Раян Гарсія, тому що у нього величезна фанатська база. Буде схожий поєдинок, як Де Ла Хойя з Флойдом. Зробивши те саме, що і Флойд, я стану суперзіркою", – чесно пояснив американський боксер.

Водночас бій проти Ломаченка той назвав справді конкурентним, який стане двобоєм для величі. Стівенсон вважає, що переможе українського чемпіона.

Американець також додав, що не вважає Ломаченка програвшим у його бої проти Орландо Салідо.

"До того часу, як ми зустрінемося він не стане більшим, а я стаю все більше і більше. Я буду першим, хто поб'є його. Я не рахую його поразку Салідо, тому що я дивився цей бій і Лома в той час був недосвідчений. Але я буду як би першою людиною, яка поб'є досвід Ломаченка", - додав Стівенсон.

Нагадаємо, судді за підсумками бою Ломаченко — Салідо віддали перемогу мексиканському боксеру. Ця подія стала дуже суперечливою та скандальною.

Слід зауважити, професійний бокс наразі паралізований через пандемію COVID-19. Усі заплановані бої виявилися зірваними.

Як повідомляв ONLINE.UA, вже оголосили про своє повернення колишні боксери-чемпіони Евандер Холіфілд і Майк Тайсон, до їхніх гучних заяв нещодавно приєднався Шеннон Бріґґс — ексчемпіон світу у важкій вазі.

За його словами, він міг би здобути нові перемоги у боях з колишніми суперниками в одного дивізіоні. також серед таких боксерів — українець Володимир Кличко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?