"Я була не готова": Оля Цибульська відверто розповіла про зраду
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Я була не готова": Оля Цибульська відверто розповіла про зраду

"Я була не готова": Оля Цибульська відверто розповіла про зраду
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка та телеведуча Оля Цибульська відверто розповіла про зраду близьких друзів. Красуня зазначила, що після того, як вона стала відомою, з її оточення зникло чимало людей, яких вона вважала близькими, передає ONLINE.UA.

Цибульська зізналась, що, як і будь-яка людина, вона хоче мати справжніх друзів, на яких можна завжди покластися. Однак артистка вже кілька разів розчаровувалась, коли їй докоряли славою та припиняли спілкування через це.

"Завжди вважала: неприємно, коли друзі зраджують в біді, але ще гірше, коли не проходять перевірку щастям. Я була не готова до того, що чим вище ти підіймаєшся, тим менше справжніх друзів у тебе залишається", - каже співачка.

Окрім того, Цибульська розповіла, як подруга із дитинства не могла змиритись з її перемогою на шоу "Фабрика зірок". Тоді дівчина припинила спілкування з Олею, зазначивши, що їй далеко до зірки. За словами артистки, коло її друзів ще більше зменшилось через відмову від алкоголю та життя без нічних вечірок.

Однак співачка наголосила, що після такого прикрого досвіду ще більше цінує друзів, які в неї залишились.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл. Вказано, що Меган постійно засмучується через гучні звинувачення своїх родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?