Я думала, що існує дно: на команду Авакова накинулися із новими звинуваченнями
Категорія
Політика
Дата публікації

Я думала, що існує дно: на команду Авакова накинулися із новими звинуваченнями

Я думала, що існує дно: на команду Авакова накинулися із новими звинуваченнями

Серія гучних скандалів, до яких безпосердньо причетна команда глави МВС Арсена Авакова, змусила підопічних міністра шукати винних. Так, нещодавно заступник Авакова, Антон Геращенко, поскаржився на те, що реформа поліції в Україні провалилася через переатестацію, яку організувала Хатія Деканоідзе. Ексочільниця Нацполіції із відповіддю на ці закиди не забарилася - вона заявила про те, що стара система взяла реванш, а українські громадяни заслуговують на гідну реакцію офіційних представників держави. За словами Деканоідзе, після її відходу з Нацполіції понад 93% звільнених колишніх міліціонерів, та тих, які не пройшов атестацію, повернулися до своєї попередньої роботи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "УП".

Колишня глава Нацполіції запевняє, що Антон Геращенко вирішив звинуватити її у всіх невдачах роботи поліції.

"Я думала, існує дно, але дна немає! Ось, що хочу сказати – українське суспільство заслуговує більш гідної реакції від офіційних представників держави", - заявила Деканоідзе.

Окрім того, вона наголосила, що людей цікавить справедливість і вирішення проблем, які назрівали останнім часом. Адже суспільство хоче відчувати надію, а не страх.

"Кагарлик, Переяслав-Хмельницький, Бровари, бандитські розбірки від Закарпаття до Одеси – не про реформу", – каже Хатія Деканоідзе.

За словами політикині, це про тих, хто залишив систему такою, яка вона була до 2015 року, та позбувся усіх, хто прагнув систему змінити на краще. А також тих, хто замість того, щоб продовжувати реформи, мовчки спостерігав, як стара система бере реванш. Хатія Деканоідзе також додала, що перебуватиме у Києві до 7 червня. Вона заявила про готовність до прямого діалогу з нардепами щодо справжніх причин критичної ситуації у правоохоронних органах України та шляхів виходу з кризи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вранці 5 травня під будівлею парламенту українці зібралися на мітинг за відставку глави МВС Арсена Авакова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?