Я дуже цього хочу: Порошенко розповів про свої мрії
Категорія
Україна
Дата публікації

Я дуже цього хочу: Порошенко розповів про свої мрії

Я дуже цього хочу: Порошенко розповів про свої мрії
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що мріє про дві речі, а саме -  про вступ країни до Європейського Союзу та НАТО до 2030 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Ключове, про що я мрію, - дві речі. Я дуже хочу, щоб до 30-го року Україна була членом Європейського Союзу. І я дуже хочу, щоб Україна до 30-го року була членом Північноатлантичного Союзу", - заявив український лідер під час зустрічі зі студентами Української академії лідерства в Києві, яка відбулася 11 червня.

Він також наголосив, що після того, як РФ здійснила незаконну анексію Криму, знехтувавши Будапештським меморандумом, Великим договором про дружбу і співпрацю, міжнародним правом, зруйнувавши всю світову глобальну систему безпеки, залишився єдиний ефективний механізм супротиву - НАТО.

Нагадаємо, нещодавно міністр оборони Естонії Юрі Луйк заявив, що Грузія і Україна повинні готуватися до вступу в НАТО, а також закликав українців ніколи не здаватися.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Польща закликала НАТО втрутитися в скандал між Угорщиною та Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?