"Я готовий": Джошуа неочікувано звернувся до Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Я готовий": Джошуа неочікувано звернувся до Усика

"Я готовий": Джошуа неочікувано звернувся до Усика
Джерело:  Vringe

Британський чемпіон світу IBF, WBO, WBA в суперважкій вазі Ентоні Джошуа звернувся до українського боксера Олександра Усика, який цього місяця дебютує у новій ваговій категорії. Британець заявив, що хоче у майбутньому зустрітися з українським чемпіоном у рингу. Джошуа наголосив, що зустрінеться з українцем за умови, що стане абсолютним чемпіоном світу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  vRINGe.com.

"Стовідсотково буду дивитися бій Усика проти Такама. Якби у мене була магічна куля, я б загадав собі бій з Уайлдером, переміг його, став абсолютним чемпіоном, а потім бився б з Усиком, колишнім абсолютним чемпіоном у важкій вазі. Це була б грандіозна подія. Дуже його поважаю, він хороший боєць з олімпійською школою, представляє свою країну. Він з іншого тіста, ніж такі, як Міллер, які б'ють понти направо і наліво. Ми розмовляємо кулаками в рингу, а не поза ним. Так що, Усик, великий тобі респект і удачі в бою з Такамом. Ласкаво просимо в суперважку вагу – дивізіон сили, швидкості й потужності. Успіхів тобі", - заявив Джошуа.

Окрім того, британець додав, що не відкидає можливості проведення ще одного бою проти Володимира Кличко.

Ентоні Джошуа -  британський боксер-професіонал, що виступає у важкій вазі. Олімпійський чемпіон у надважкій вазі 2012 року. Найперспективніший боксер року за версією авторитетного журналу «The Ring» (2014). Чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями IBF (2016 — нині), WBA (2017 — нині), IBO (2017 — нині).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ентоні Джошуа дав кілька порад Олександру Усику перш, ніж той перейде у надважку вагу. Він підкреслив, що в українського боксера є перспективи в надважкій вазі, проте головне — все робити правильно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?