Я готовий: екс-глава ЦРУ неочікувано виступив проти Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Я готовий: екс-глава ЦРУ неочікувано виступив проти Трампа

Я готовий: екс-глава ЦРУ неочікувано виступив проти Трампа
Джерело:  online.ua

Колишній директор ЦРУ Джон Бреннан заявив, що має намір оскаржити рішення президента США Дональда Трампа позбавити його доступу до секретних документів, передає ONLINE.UA з посиланням на NBC.

"Якщо мій доступ до секретних документів і моя репутація, яку змішали з брудом – це ціна, яку ми повинні заплатити, щоб Дональд Трамп не зміг зробити цього щодо інших, то ця ціна не велика",
– заявив він.

Окрім того, екс-глава ЦРУ додав, що зробить все, що в його силах, щоб "спробувати запобігти подібним зловживанням у майбутньому".

"Якщо це означає судовий позов, то я на це піду, я готовий", – підкреслив він.

Бреннан розповів, що кілька адвокатів зв'язалися з ним, щоб допомогти йому отримати судову заборону, яка не дозволив би Трампу вчинити так з іншими екс-розвідниками.

Нагадаємо, раніше екс-директор ЦРУ Джон Бреннан і колишній керівник Нацрозвідки Джеймс Клеппер заявили, що президент Дональд Трамп поводиться неправильно по відношенню до Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Бреннан стверджує, що дії Трампа  можна пояснити страхом перед самим Путіним, результатами розслідувань, або ж наївністю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?