Я готовий все знищити: Трамп озвучив нові шокуючі погрози
Категорія
Світ
Дата публікації

Я готовий все знищити: Трамп озвучив нові шокуючі погрози

Я готовий все знищити: Трамп озвучив нові шокуючі погрози
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп оголосив про введення економічних санкцій проти Туреччини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Санкції будуть введені щодо діючих і колишніх турецьких чиновників, а також усіх, кого Вашингтон вважає відповідальним за "дестабілізуючі дії Анкари на північному сході Сирії".

Очільник Білого дому додав, що він збільшив тарифи на імпорт сталі з Туреччини на 50 відсотків і призупинив переговори про торгівлю з Анкарою.

 "Я повністю готовий без зволікання знищити економіку Туреччини, якщо турецькі лідери продовжать йти по небезпечному і деструктивному шляху", - додав він.

Як відомо, 8 жовтня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган розпочав військову операцію проти курдських сил YPG (належать до SDF), що їх Туреччина вважає терористами. Напад розпочався після того, як Трамп оголосив про припинення підтримки курдів. Трамп стверджує, що США мають три варіанти, як реагувати на вторгнення Туреччини до Сирії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Радбез ООН скликав екстрене засідання  по питанню турецької військової операції в Сирії. Ініціаторами засідання РБ ООН, яке відбулося 10 жовтня, виступили Велика Британія, Франція, Німеччина, Бельгія, Польща.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?