Я мав замінити Захарченка: "міністр культури ДНР" перейшов на бік України
Категорія
Україна
Дата публікації

Я мав замінити Захарченка: "міністр культури ДНР" перейшов на бік України

Я мав замінити Захарченка: "міністр культури ДНР" перейшов на бік України
Джерело:  ТСН

З ОРДЛО в Україну доправили "міністра культури ДНР" Юрія Лекстутеса - йому вже висунуто підозру за статтею "створення терористичної групи чи терористичної організації", передає ONLINE.UA з посиланням на  "ТСН".

"Виявилося, що Лекстутес ... - нещодавно завербований, і попросив евакуації з території ОРДЛО", - сказано в повідомленні.

Чоловік стверджує, що після зміщення з посади ватажка окупованих районів Донецької області Олександра Захарченка саме він мав очолити окуповану частину регіону.

"Співробітник ГРУ Іванич мене представив як майбутнього главу республіки і що це вирішене питання. Мене ГРУ висунуло, але в них була конкуренція з ФСБ... Коли питання Суркова біля Путіна було вирішене, їм я став уже нецікавим. Мене засунули до в'язниці, розстрілювати виводили", - заявив екс-"міністр".

Юрій Лекстутес - єдиний представник політичного бомонду "ДНР" на контрольованій території. Вказано, що йому висунули підозру за статтею створення терористичної групи чи терористичної організації. Після серії вбивств Гіві, Мотороли, Мозгового та інших ватажків "молодих республік", чоловік вважає, що тут йому безпечніше. Окрім того, він додав, що буде ділитися деталями та фактами, які упростять планування наступних операцій української контррозвідки.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше так званий "голова Народної ради ДНР" Денис Пушилін заявив, що  в ОРДО може бути проведений ще один "референдум".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?