Я не хочу такого - Чісора здивував зізнанням про бій з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Я не хочу такого - Чісора здивував зізнанням про бій з Усиком

Я не хочу такого - Чісора здивував зізнанням про бій з Усиком
Джерело:  online.ua

Бій українського боксера Олександра Усика та британця Дерека Чісори перенесли на невизначену дату через глобальну епідемію COVID-19. Іноземний боєць нещодавно поділився останніми подробицями щодо реорганізації зірваної події. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на IFL TV.

За його словами, очікується інформація від промоутера Едді Хірна. Саме він стане організатором довгоочікуваної дуелі.

Чісора заявив, що не згодний битися проти українця з пустими трибунами.

"Ні, я не хочу такого. Я не можу цього зробити", – додав він.

Британський боксер зауважив, Усику також нібито необхідні глядачі на арені.

"Це буде складно для мене. Я думаю, для нього теж. Ми – гладіатори. Ми хочемо, щоб на нас дивилися люди. Забудьте про PPV. Люди повинні прийти й насолодитися боєм", - наголосив Чісора.

Він вважає, бій цілком реально організувати упродовж 2020 року, коли карантинні обмеження продовжать послаблювати у різних країнах.

Нагадаємо, бій Усик — Чісора ще донедавна планували на кінець весни 2020 року. Вони навіть проводили передматчеву спільну пресконференцію у березні. Плани промоутерів та боксерів порушила пандемія коронавірусу, яка паралізувала весь професійний спорт на кілька місяців.

Боксерські бої на вищому рівні залишаються майже неможливими, оскільки країни ледь відновили авіаційне сполучення. Деякі взагалі не відкривали кордони для сусідів.

Як повідомляв ONLINE.UA, менеджмент українського боксера Олександра Усика та британця Дерека Чісори працюють над організацією нового бою після карантину, однак це потребує зусиль та часу.

За словами промоутера українця Олександра Красюка, наразі вони намагаються підібрати місце для двобою, однак ймовірних локацій — дуже багато.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?