Я не хочу цього бачити - Зеленський виступив з категоричною вимогою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не хочу цього бачити - Зеленський виступив з категоричною вимогою

Я не хочу цього бачити - Зеленський виступив з категоричною вимогою
Джерело:  online.ua

Президентська партія "Слуга народу" в неділю, 20 вересня, провела новий з'їзд з нагоди місцевих виборів в Україні. Команда українського лідера Володимира Зеленського представила кандидатів у депутати у Київській міській рада, перед якими виступив президент. Зеленський поставив своїй команді категоричну вимога змінити Київ, який сьогодні у світовому рейтингу міст за якістю життя займає 173 місце і знаходиться в списку нижче столиць африканських республік. Яким хоче бачити Київ Зеленський і що він доручив "слугам народу", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу президентської партії.

"У минулому році в одному з рейтингів міста за якістю життя Київ, на жаль і поки що, зайняв 173 місце. Поступився столиці Габону, столиці Уганди. А серед українських міст, визнаних кращими для життя, Київ не увійшов навіть до першої десятки. Хто -то може сказати, що я не об'єктивний. Повинні бути рейтинги, де Київ знаходиться серед лідерів. Так, вони є. Це рейтинг за рівнем забруднення повітря, який Київ очолює другий рік поспіль, і рейтинг найдорожчих міст для життя, де Київ щорічно , де Київ, на жаль, щороку піднімається на десятки позицій вгору ", - заявив Зеленський.

Він поставив першочергове завдання своїй команді, щоб Київ отримав той вид, якого заслуговує. Президент нагадав, що Київ - це душа України і будинок для всіх українців.

"Я не хочу бачити, як в цю душу плюють викиди і зміг ... Ми всі хочемо, щоб наше улюблене місто нарешті отримало той вид, якого давно заслуговує. Стало комфортним. Зручним. Сучасним. Затишним. Містом, яке тоне в цвіту каштанів , а не МАФах у кожної станції метро ", - додав президент.

Як відомо, в першу десятку списку на вибори до Київської міської ради від "Слуги народу" увійшли:

  • дружина міністра закордонних справ, громадська активістка Євгенія Кулеба;

  • юрист і телеведучий Михайло Присяжнюк;

  • легкоатлетка Олена Говорова;

  • юрист і бізнесмен Юрій Федоренко;

  • букинист Владислав Трубіцин;

  • адвокат Лілія неї;

  • дзюдоїст Георгій Зантарая;

  • заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко;

  • продюсер Вікторія Бурдукова;

  • екс-глава МОЗ Зоряна Скалецька.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Слузі народу визначилися з кандидатами в мери великих міст. Кого висунули на мера Києва, Львова, Одеси, Харкова та інших міст України можна ознайомитися в списку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?