Я не пам'ятаю - член команди Зеленського здивував реакцією на новий скандал
Категорія
Політика
Дата публікації

Я не пам'ятаю - член команди Зеленського здивував реакцією на новий скандал

Я не пам'ятаю - член команди Зеленського здивував реакцією на новий скандал
Джерело:  Гордон

Член команди глави держави Володимира Зеленського, Вітольд Фокін, нарешті відреагував на резонансну заяву власної внучки про те, що вона познайомила його з очільником Офісу Президента Андрієм Єрмаком. За його словами, така зустріч дійсно була, але він геть не пам’ятає, за яких обставин вона відбувалася, бо, мовляв, це було давно. Окрім того, політик у своєму стилі заступився за онуку та зазначив, що вона має право висловлювати все, що забажає. Також Фокін почав стверджувати, що бачився з Єрмаком всього один раз до свого призначення у ТКГ. Про це він розповів у коментарі виданню  "Гордон", передає ONLINE.UA.

"Це було настільки давно, що я не пам'ятаю цього знайомства. Це було кілька років тому. Вона досить часто приїжджає до мене з друзями своїми. Як правило, це симпатичні, цікаві люди. Не можу пригадати, коли саме вона приїжджала з цим паном. Може, це було рік тому, може, більше. У мене не відклалося це в пам'яті", - заявив Вітольд Фокін.

За його словами, знайомство відбулося задовго до його призначення у Тристоронню контактну групу. Також політик наголосив, що його внучка має свою думку, яку в праві висловлювати. Фокін додав, що не збирається про неї більше нічого говорити.

"Я ні з ким про свою онуку бажання говорити не маю. Вона повнолітня людина. Зовсім самостійна. У неї своя думка, вона має право її висловлювати, коли завгодно і де завгодно ", – підкреслив член команди Зеленського.

 Варто звернути увагу на те, що Марія Фокіна, яка є відомою світською левицею, заявила журналістам, що особисто познайомила главу Офісу Президента Андрія Єрмака зі своїм дідом Вітольдом.

"Знаєте, я сама особисто познайомила мого дідуся з Андрієм Єрмаком. Бо це мій друг. І це було наше особисте рішення, щоб дідусь почав займатися перемовинами в ТКГ ", – розповіла нещодавно вона.

Окрім того, Фокіна зазначила, що "Андрюші (Єрмаку – ред.) саме була потрібна поміч – допомогти в ситуації" (йдеться про завершення війни на Донбасі – ред.).

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дмитро Разумков нарешті прокоментував скандальну інформацію  про призначення в українську делегацію ТКГ по Донбасу Вітольда Фокіна через його внучку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?