Я не винен: Трамп прокоментував отримання "Людини року"
Категорія
Світ
Дата публікації

Я не винен: Трамп прокоментував отримання "Людини року"

Я не винен: Трамп прокоментував отримання "Людини року"
Джерело:  L!fe #шоу

Переможець президентських виборів в США, мільярдер Дональд Трамп, якого редакція американського журналу Time назвала "Людиною року"

, прокоментував отримане звання як величезну честь.


Про це він заявив в інтерв'ю NBC, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на L! Fe.


"Коли твою фотографію поміщають на обкладинку журналу Time - це величезна честь", - підкреслив Трамп.


У той же час республіканцеві не сподобалося, що його фотографію в виданні супроводили написом "обраний президент роз'єднаних штатів Америки", оскільки редактори не змогли прийти до єдиної думки, зробив Трамп більше позитивного чи негативного для США.


Читайте також

:

У Трампа

хочуть обміняти Донбас на Крим: з'явилося відео з гучною заявою


"Думаю, що використовувати термін "розділення" - це занадто їдко. Я не робив нічого для того, щоб вносити розлад", - сказав він.


Відзначимо, що в рейтинг "Людина року" також увійшли президенти Росії і Туреччини Володимир Путін і Реджеп Тайіп Ердоган відповідно, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, засновник Facebook Марк Цукерберг, співачка Бейонсе та інші.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в 2015 році людиною року за версією журналу Time була визнана канцлер Німеччини Ангела Меркель

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?