Я переоцінив свої сили: Кольченко припинив голодування
Категорія
Україна
Дата публікації

Я переоцінив свої сили: Кольченко припинив голодування

Я переоцінив свої сили: Кольченко припинив голодування
Джерело:  online.ua

Український політв'язень Олександр Кольченко припинив голодування.

Про це повідомив адвокат Андрій Лєпьохін у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Змушений визнати, що я переоцінив свої сили - я виявився занадто слабким. Тому я вирішив припинити голодування", - написав у своєму зверненні Кольченко.

Вказано, що за час голодування вага Кольченка знизилась до 54 кг.

Адвокат розповідає, що чоловік дуже ослаб та став непритомніти: у нього впав рівень цукру в крові, і йому вже ставили глюкозу.

"В ході голодування Олександра кілька разів в присутності начальника колонії намагалися примусити відмовитися від голодування члени місцевої ОНК і представники уповноваженого з прав людини Челябінської області", - додав він.

Сам Кольченко пояснив, що готувався до оголошення голодування із солідарності, відразу після того як дізнався про заяву Олега Сенцова. Вказано, що за час свого голодування Олександр втратив 10 кг ваги. Він самостійно прийняв рішення про припинення голодування.

Нагадаємо. що 31 травня  Олександр Кольченко, якого, як і режисера Олега Сенцова, засудили за справою "кримських терористів", оголосив голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?