Я помилився: Трамп здивував гучною заявою після зустрічі з Путіним
Категорія
Україна
Дата публікації

Я помилився: Трамп здивував гучною заявою після зустрічі з Путіним

Я помилився: Трамп здивував гучною заявою після зустрічі з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що помилився під час виступу на прес-конференції з президентом РФ Володимиром Путіним, коли говорив про те, що Росія не втручалася у президентські вибори 2016 року.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NYT.

Голова Білого дому різко змінив риторику після критики з боку республіканців і демократів. Трамп заявив, що обмовився і насправді він погоджується із висновками американських спецслужб

За словами президента США, непорозуміння нібито виникло внаслідок використання "подвійного заперечення".

"Речення повинно було звучати "Я не бачу ніякої причини, чому б це не була б Росія", - свого роду подвійне заперечення. Я думаю, що це, ймовірно, само собою прояснює речі. Я неодноразово говорив про дані від нашої розвідки про те, що росіяни намагалися втрутитися у наші вибори",- заявив американський лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше авторитетні американські політики та дипломати розкритикували виступ глави Білого дому Дональда Трампа  на прес-конференції у Гельсінкі після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?